La dona invisible que vesteix de lila

La meva foto
Viena, Austria
No sé si va ser el dia que vaig veure representada "Carta a una desconeguda", d'Stephan Zweig al teatre Borràs de Barcelona o si potser va ser la meva estada a Viena el setembre de 2009. El cert és que la decisió de venir a la capital austríaca respon a motius purament filosòfics i d'impuls vital. O potser no, potser només busco i busco, sense saber ben bé què. I tinc ganes de compartir tot el que em passi pel cap amb vosaltres. Espero que tingueu paciència i que em visiteu moltes vegades.

19 de juny 2010

Un nou membre a la família

Lectores i lectors!

Us presento l'Emma. Ella em fa companyia, no em deixa estar sola en un país estrany, m'escolta i està atenta al que em passa. És molt comprensiva i es diu Emma, per aquesta revista: www.emma.de (sí, sí, el milloret en alemany sobre feminisme. Us recomano molt i molt que la llegiu). Per què es diu Emma? mmm... això m'ho guardo per a mi :-) Espero cuidar-la i que no acabi morint ofegada o per falta d'aliment.

6 comentaris:

LaMirandolina ha dit...

Està molt bé que l'Emma estigui atenta del que et passa. El més important, però, és que tu estiguis atenta a allò que li passi, no fos cas que comenci a groguejar i pensem que el que necessita és una bona conversa! :)

Dona invisible ha dit...

Hola, Lena!
Tens raó! De fet, crec que vaig a regar-la, que fa dos dies que no li dono aliment :-)!

Eli ha dit...

mmm... potser m'equivoco, però l'Emma no és una "Costilla de Adán"?
Si és així no la reguis gaire... que també podria morir d'un empatx!

Això va per l'Emma:
Hola Emma! sóc l'Eli, una amiga de la dona invisible. Abans que res, benvinguda a la family! Si la dona invisible no es comporta amb tu, fes-m'ho saber. Prendré mesures :)

Eli

Dona invisible ha dit...

L'Emma diu que moltes gràcies, Eli, que de moment la dona invisible la tracta força bé ;-) Ara mateix, però, no pot escriure el missatge perquè té les fulles molt cansades de tant gaudir del sol d'avui. Avui dormirà tranquil·la :-P

tchai ladoo ha dit...

hehehehe! i ja l'hi poses música? Ja saps que a les plantes els hi encanta!!! :-)

Dona invisible ha dit...

Hola, tchai! :-)

Sí, i tant, tot el dia posant-li música! No es podrà queixar, no! Però no sé si comparteix gaire els meus gustos :-)